Koncertfotózás

Koncertfotózás

Ha valaki koncertfotózásra adja a fejét, annak fel kell kötnie az ISO-ját.

Koncertfotózás?

Így csináljuk mi!

A sötéttel, a sok villódzó lámpával és a gyorsan mozgó emberekkel nem lesz  könnyű dolga.

Mondanom sem kell, hogy a tömegben fotózva még a körülötte lévő koncertet élvező emberek mozgására is figyelnie kell, ellenkező esetben a felszerelése bánhatja. Azzal viszont rossz irányba dől a haszon mérlegen.

Mindezek ellenére a legjobb élményt adó fotós munka. Sok érzelem, szenvedély, energia és szín az, amit a küldetés sikeres teljesítése után magával vihet a fényképezőgépe memóriakártyáján.

Átadni egy energiától vibráló koncert fotóanyagát és várni a megbízó reakcióit, több mint felemelő. Hát, még ha tetszik is neki! ? 🙂

Eddigi (és ezutáni) koncertfotózásaink során a hangsúlyt mindig a hangulat megörökítésére fektetjük:

Ahogy a koncert hallgatói átváltoznak a hétköznapi emberekből lelkes rajongókká, ahogy az előadó az érzelmek és hangszínek széles skálájával árasztja el a hallgatókat, akik ugrálva, tapsolással és sikoltozással adják tudatára, hogy jó az, amit csinál!

Koncertfotózás galéria

Ha már megbízó is örömmel fogadta ezeket a fotókat.
Városi rendezvények fotózása után felszoktuk keresni az aktuális fellépőket, pár fotóval.
Nem kifejezettem ön reklám miatt, hanem hogy neki adjunk pár jó emléket a koncertje után.
Persze, ha megkeresnek utána más fotózással is akkor azért nem duzzogunk.

Rólunk mondták

Egy-egy rendezvénynél rengeteg olyan pillanat adódik, amelyek megadják és megmutatják azoknak az igazi hangulatát. Ezeket a pillanatokat szeretné mindenki elkapni és megőrizni. A Marketingphoto fotósának segítségével a Kossuth Toborzó Ünnepély legszebb és lemeghatározóbb pillanatait teljeskörűen sikerült megörökítenünk és ezzel megőrizni. Biztosak vagyunk benne, hogy még jó pár rendezvényünkön találkozhattok majd vele!”

Koncertfotózásra van szükséged ha:

• lesz egy nagyszabású koncert a következő általad szervezett rendezvényen,

• te vagy egy zenei fesztivál marketingese és/vagy PR-felelőse, gondolva a következő nagydobásra, szeretnél pár igazán ütős fotót,

• szeretnél online és offline is használható fotókat kapni, hogy a következő rendezvényedre már azok adják kommunikációd gerincét.

Tudj meg többet az árainkról.