Ételfotózás árak

Ínycsiklandó ételfotók akár 3 napon belül!

Mert egy étteremben mindig minden tegnapra kell!

Ételfotózás árak majd lejebb

Nézd meg partnereim milyen ételfotókkal kényeztetik vendégeiket

Szeretnél hasonló?

A képeket átnézve kapsz teljesebb képet a munkám minőségéről. Ennek tekintetében az áraim már is barátságosabban fognak hatni.

A lentebb található árak tájékoztató jellegűek, mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot a pontos árért!

Lapozd át eddigi munkáim egy részét! 

Ételfotózás árak előtt jöjjön

Számomra fontos milyen élményt kapsz, olvasd el pár eddigi ügyfelem véleményét.

Bogi Büfé - Budapest

Tisztelt Norbi,
Ezúton is szeretném megköszöni ,értékes munkáját! Eddig is voltak képek az ételeinkhez,desszertjeinkhez.
De amióta az Ön képeit használjuk 30-35 %-kal nővekedet a megrendelések száma! Az új ételekről készítet fotóinak köszönhetően peddig valósággal berobbantak a termékek!

Kimaradt a felfutási idő,amint feltettük a képeit rögtön érkeztek-érkeznek a megrendelések!
Köszönjük! További sok sikert és a jövőben is számítunk Önre!
Köszönettel Tisztelettel Bogi bisztro team

Mr.Gusztó - Monor

„Norbit kértül fel, hogy a felújított éttermünkhöz méltó képeket kreáljon az általam megálmodott módon. Kicsit tovább tartott, mint szerettem volna, de megoldotta és kifogástalan munkát és képeket kaptam tőle.
Egyszer még a hirdetéseket is lekellett állítani, amiket a tőle kapott képekkel indítottam, mert nem bírták a futárok az iramot. Megérte a befektetést! „

Szlama Rajmund – Mr.Guszto

Aquarell Hotel - Cegléd

“Őszi étlap befotózásában dolgoztunk együtt Norbival. Minden elképzelésemet viszont láttam a fotókon, életteli teli színek, jól átgondolt ötletekkel, ahogy kell!

Köszönjük“

Ők már engem választottak

Miért fontos az ínyciklandó kép?

Szeretnéd feltúrbózni új ételfotókkal az éttermed kommunikációját?

Esetleg ügyfelednek lenne szöksége pár ínycsiklandó fotóra?

Jó helyen jársz!

Ennél kicsit többet adok most neked!

Egy régebbi ügyfelem, aki többek között étterem tulajdonos, az első közös munkánk során egy olyan rémtörténettel sokkolt, melyet mindenképp meg kell, hogy osszak veled!

József (anonimitás miatt állnevet használok) első fotózásom alatt elmesélte, hogy miért vált meg az előző ételfotósától az első alkalom után. Röviden József étterméről: kedves, barátságos, mediterrán jellegű. Álmai éttermében a falak narancssárgák – ez a végkifejletben fontos lesz!

Egy alkalommal rendezvényt tartott az éttermében, ahova elhívott egy profi fotóst fotózni. A fotós a fotózást elvégezte, József tisztességgel kifizette őt. Pár napra rá megkapta a késznek kikiáltott képeket. Szörnyülködve látta, hogy a fotók, amelyekért fizetett, mind narancssárgás árnyalatúak. A hófehér tányérok és a rajta lévő ételek a narancssárga színátmeneteiben pompáztak. Amikor kérdőre vonta a fotóst, hogy ez most ugye csak egy rossz vicc?

A fotós annyit reagált, hogy az ő hibája (tulajdonosé), miért narancssárgák a falak az éttermében?!
Így József gazdagadott egy jó nagy adag használhatatlan fotóval és egy rossz fotós élménnyel. Viszont szegényebb lett X ezer forinttal.

Összefoglalva: kidobta a pénzét az ablakon, mert rosszul választott.

Remélem te nem jártál hasonlóan, vagy igen?

Az Ő példáján keresztül fogom levezetni röviden, hogy mire figyelj oda, ha nem profi szakemberrel készíteted el az ételfotóidat.

 •    Azon felül, hogy így a pénzed is kárba ment, még a kampányod is késni fog, amihez használnád az ételfotókat. Dupla veszteség!
 •   Ha nem is ekkora a baj a képekkel, és még belefér „a jól van az úgy kategóriába”, az még veszélyesebb. Mert azzal már az imázsodat is rombolod. Nem elég, hogy rosszak a képek, de még meg is mutatod mindenkinek.
 •   Jók a színek, de unalmasak a képek, lapos és egyáltalán nem gusztusos képeket kaptál. Szinte biztos, hogy rosszabbul fog teljesíteni a kampányod ilyen képekkel.

Felejtsd el azt az érzést, hogy „Egy újabb pénz köteget dobtam ki az ablakon” ezzel a fotózással.

ételfotozás

1 hasznos tipp hova használd fel az tőlem kapott új képeket:

Használd képeid az étlapodon, hogy a legjobb fogást rendeljék a vendégeid. (30% többet költenek a vendégek egy igényesebb fotó láttán az étlapon)

Ha a legtöbb hasznot hozó ételedet használod az étlapon, mint főelem, és mindig olyan minőségben is szállítod, akkor vendégeid hamarabb kapnak hozzá kedvet, így a felszolgáló kollégának is kevesebbet kell ajánlani.

Mit kapsz tőlem?

 • Nyugodtan használd fel a képeket bármilyen médiafelületen. Online és offline is jól fognak mutatni.
  Kérned sem kell – facebookra és nyomtatásra optimalizálva küldöm a képeket.
 • Igényesebb képekkel más célközönséget is megtudsz szólítani. Jobb és szélesebb vendégkört tudsz építeni.
 • Egyedi fotókat a kampányodba, amíg a konkurenciád a letöltött képeket használja.
 • Az elkészült és utómunkázott képeket 3 napon belül elküldöm online letölthető formában.
 • 2 évig díjmentesen újra küldöm neked a képeket.

Gyakran Ismételt kérdések

Hogyan kapom meg a képeket?

Saját Google Drive fiókomon biztosítok számodra egy privát mappát, ahonnan a fotózás után 2 hétig letölthetted a képeket. Így kényelmesen és biztonságosan tudsz hozzá jutni képeidhez. A két hét letelte után, már nem találod meg a képeid, küldj egy emailt és újra elérhetővé teszem számodra. Ha nem soktál használni ilyen felhő alapú megoldásokat akkor természetesen pendrive-on is áttudom adni a képeket, ekkor a pendrive költsége téged terhel.

Mikor kapom meg a képeket?

Mivel egyszerre 1 ügyféllel foglalkozok, így általában 4 nap-on belül áttudom adni a kész képeket. Amennyiben 200 képnél kevesebb végső mennyiségnél van. Ha ennél több akkor a fotózás végeztével egyeztetünk, hogy mikorra tudom elkészíteni. Ha nagyon sürgősek a képek akkor prioritásba rendezve kezdtem feldolgozni, hogy te is tudj haladni a projekteddel.

Mennyibe kerül a fotózás?

Mivel minden esemény, termék, étel, helység, más és más így nincs két egyforma árajánlat sem. Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek. Ha pl. számodra 1000 termékfotóra van szükséged, ami bőven 50 munka óra felett van akkor tudok engedni az óradíjból. Tekints úgy a fotózás költségére, mint egy befektetésre a vállalkozásodba. Ez az eszköz, amivel megtudod mutatni vásárlóidnak, milyen csodás termékeket készítesz, vagy milyen szuper lett az új menü. Segít eladni a terméked.

Mikor fizetek?

Előre sosem veszek el pénzt, mindig teljesítés után állítom ki a számlát és utána 8 napod van megtéríteni a fotózás összegét. Természetesen, ha mégsem felelnek meg a képek számodra, akkor csak írd meg egy e-mailben és akkor nem kell kifizetned. Ekkor viszont nem is használhatod fel a képeket. Bár, ha amúgy sem tetszettek miért tennéd, Igaz? 😉

Hol használhatom fel a képeket?

Fotózás előtt egyeztetünk, hogy milyen médiára szeretnéd használni a fotókat (online vagy nyomdai esetleg mindkettő) a szerződésben ezekre a médiákra adok felhasználási jogot, illetve a képeket is ennek megfelelően fogom kidolgozni, ha mindkettő médiára kéred akkor 2 féle felbontást kapsz, hogy ne legyen már vele dolgod.

Milyen felbontású képeket kapok?

Online felhasználásra 72 dpi-s felbontású png vagy jpg képet szoktam kidolgozni. A méreteit pedig az általad megadott helynek megfelelően, facebook, instagram, wordpress webshop. Így neked már csak felkell töltenéd a megfelelő helyre.

Nyomdai felhasználás esetén 300 dpi-s tiff kiterjesztést szoktam átadni, ezzel bármelyik nyomda tud dolgozni, mivel hatalmas adat mennyiség fér el benne. Így biztos lehetsz a tökéletes minőségben.

Ki vagyok én ?

Engedd meg, hogy röviden összegezzem eddigi történetem.

Üdvözöllek, Kriczki Norbert vagyok.

Engedd meg, hogy megosszam veled röviden, hogy lettem fényképész.

2016-ban kezdetem foglalkozni napi szinten fényképészettel. Szakács szakmámnak hála kijutottam egy csöppnyi szigetre. A sziget szépsége és unalmas csöndje vett rá, hogy beszerezzem első komolyabb fényképezőgépem. Mint a legtöbb kezdő fényképész tájfotózással kezdtem. Ez után jött az ételfotózás ekkor új láng gyúlt bennem. A régi kedves szakmámat és akkori újdonsült hobbimat kombinálhatom.

Ekkor jöttem rá, hogy nekem fényképészettel kell foglalkozzak. Ami közös a két szakmában, hogy mind kettő örömteli alkotás és mind kettő örömet okoz az embereknek, ha JÓL CSINÁLJÁK!

Miután megvolt az elhivatottság, elkezdem tudatosan tanulni a fotográfiát iskolában és magamtól is. Több témában kipróbáltam magam, de az ételfotózás mindig megmaradt az örökös kedvencnek.

2018 óta már profi fotósként teszem a dolgom. Hiszen munkának nem lehet azt nevezni amit szeret az ember. Ez idő alatt találam hozzám hasonlóan elhivatott társakra akikkel együtt tudunk dolgozni, projektről projektre.

Ajánlom figyelmedbe a portfólióm megnézését.

Legyen szép napod!

Ételfotózás árak

Ahogy megannyi izgalmas pillanat van egy rendezvényen, pont ezért nem lehet skatujába zárva árazni.
Ezért a lent látható ár tájékoztató jellegű.
Fontos, hogy csak a matekolást segítő mankó ként van kitéve. Ha pontos árat szeretnél kérj konzultációt.

Rövid Menü

1.    4 óra rendelkezésre állás
2.    Ételenként max 3 db kép
3.    Professzionális ételfotó retusálás
4.    Általad megadott közösségi felületre mentett képek
5.    Nyomtatási minőségben is megkapod a képeket
6.    Védett felhő szolgáltatáson adom át a képeket.
7.    2 hétig elérhetők a képek online
8.    2 évig még díjmentesen újra kérheted a feltöltést.
9.    Idő garancia*
10.  Elsétálási garancia**
11.   6 évnyi ételfotós tapasztalat
12.  7 év szakács tapasztalat

Kinek ajánlom

Ha 10 tételnél kevesebb ételről szeretnél nyálcsorgató képeket készíttetni. Pl.: Szezonális menü váltás vagy pár újdonság bemutatása előtt állsz.

Extra szolgáltatások

 • Asszisztens: 9000 Ft/ óra (Nagyobb projektek esetén a gyorsabb munka miatt szükséges lehet egy szakavatott segítő)

84 000 Ft

Új Menü

1.    6 óra rendelkezésre állás
2.    Ételenként max 3 db kép
3.    Professzionális ételfotó retusálás
4.    Általad megadott közösségi felületre mentett képek
5.    Nyomtatási minőségben is megkapod a képeket
6.    Védett felhő szolgáltatáson adom át a képeket.
7.    2 hétig elérhetők a képek online
8.    2 évig még díjmentesen újra kérheted a feltöltést.
9.    Idő garancia*
10.  Elsétálási garancia**
11.   6 évnyi ételfotós tapasztalat
12.  7 év szakács tapasztalat

Kinek ajánlom

Ha 15 tételnél kevesebb ételről szeretnél nyálcsorgató képeket készíttetni. Pl.: Szezonális menü váltás vagy új kóstoló menüt kreáltak ügyes szakácsaid.

Extra szolgáltatások

 • Asszisztens: 9000 Ft/ óra (Nagyobb projektek esetén a gyorsabb munka miatt szükséges lehet egy szakavatott segítő)

114 000 Ft

Teljes Menü

1.    8 óra rendelkezésre állás
2.    Ételenként max 3 db kép
3.    Professzionális ételfotó retusálás
4.    Általad megadott közösségi felületre mentett képek
5.    Nyomtatási minőségben is megkapod a képeket
6.    Védett felhő szolgáltatáson adom át a képeket.
7.    2 hétig elérhetők a képek online
8.    2 évig még díjmentesen újra kérheted a feltöltést.
9.    Idő garancia*
10.  Elsétálási garancia**
11.   6 évnyi ételfotós tapasztalat
12.  7 év szakács tapasztalat

Kinek ajánlom

Ha 25 tételnél több ételről szeretnél nyálcsorgató képeket készíttetni. Pl.: Újra nyitás, teljes menü váltás esetén jól jöhet ha a menü főpróbáját egybe fűzzük a fotózással.

Extra szolgáltatások

 • Asszisztens: 9000 Ft/ óra (Nagyobb projektek esetén a gyorsabb munka miatt szükséges lehet egy szakavatott segítő)

135 000 Ft

*A megbeszélt időpontra megkapod a linket a képekről. Ha nem naponta 5% -kal csökken a megbízási díj.

**Miután elküldtük a letöltési linket 48 órád van eldönteni, hogy használni fogod a képeket vagy sem. Amennyiben nem tudod felhasználni a fotókat sehol, vagy egyszerűen nem a te ízlésed. Akkor küldj egy emilt, hogy köszönöm de nem kérem a képeket. Így nem állítjuk ki a számlát. Viszont ebben az esetben is fenállnak a pénzvisszafizetési garanciában foglaltak. További részletekért kattints ide…

10 éves konyhai és más vendéglátói tapasztalattal mögöttem váltottam fényképezésre. Az ételfotózás számomra a főcsapásvonal, amibe igazán benne van szívem és lelkem. Éttermek és gasztrotermék előállítók számára fényképezek legfőképpen. Ismerem, hogyan működnek az ételek fotózás közben. Mottóm, hogy „Legyél legalább olyan igényes a kommunikációdban, mint ahogy a szakácsok a konyhában”. A szép étel megérdemli, hogy a vendégek a legszebb arcát lássák.

Kiszálláskor magammal viszem mobilstúdióm, amivel az általad biztosított helyen készítem el a képeid. Az eszközök kiszállítási és használati költsége bele van építve az árba. Olyan képekre melyek eladják terméked, megfelelő eszközökre van szükség a tudás mellett. Kérheted képeid logózását is, ehhez PNG formátumban a fotózás után küld el a logód és a kész képek exportálásánál belesütöm a képed be. Így biztosabb lehetsz benne, hogy kevesebben próbálják meg felhasználni a képeid.

A fent említett árak tájékoztató jellegűek. Mivel miden ételfotózás más és más ezért konkrét árat csak egy telefonbeszélgetés vagy email váltás után tudok adni. Esetleg egy személyes találkozóra és ingyenes próbafotózásra is szükség lehet.

Amennyiben tetszenek a képek jobb oldalon. Kérj ajánlatot minél hamarabb, hogy biztosan beleférj naptárunkba. Hetente maximum 1 ügyféllel dolgozunk együtt.
Minőség biztosítás miatt!