Használatra kész termékfotók
akár 4 napon belül!

Mert egy kampánynál mindig minden tegnapra kell!

Nos, visszautazni az időben nem tudok, de azt garantálhatom, hogy rajtam nem múlik a projekted határideje. Fotózás másnapján megkapod a nyers képeket kiválasztásra.

Ha még az nap vissza küldöd akkor 3 nap alatt kidolgozom az képeid és már indulhat is a feltöltés.

Nézd meg milyen áron dolgozom.

Termékfotózás árak

Termékfotók az árak előtt!

A képeket átnézve kapsz teljesebb képet a munkám minőségéről. Ennek tekintetében az áraim már is barátságosabban fognak hatni. 

A lentebb található árak tájékoztató jellegűek, mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot a pontos árért!

Lapozd át eddigi munkáim egy részét! Most hogy láttad pár képem jöjjenek az árak.

Termékfotózás árak:


Üdvözöllek! Szükséged van pár ütős temékfotóra amik eldaják a terméked? Viszont még nem tudod mennyi befektetést igényel a vállalkozásodba? Akkor jó helyen jársz, rögtön a lényegre térek!

Beállított hangulat fotók: 5 290 Ft/ db
Több mint 20 kép felett kérd óra díjas elszámolást: 18 900 Ft/óra
Fehér vagy egyszínű hátteres fotók: 2 790 Ft/ db
Több mint 20 kép felett kérd óra díjas elszámolást: 16 690 Ft/óra

Óradíjas megbízás esetén az első óra díja: 26 000 Ft (tartalmazza a kiszállás díját és az első óra munkadíját)

Áraim bruttó (AAM) értendőek. Áraim tartalmazzák a képek feldolgozásának díját is. Ez alap retusálás és korrekciókat tartalmaz, hogy azonnal felhasználhatóak legyenek számodra a kész képek.

Kiszálláskor magammal viszem mobilstúdióm, amivel az általad biztosított helyen készítem el a képeid. Az eszközök kiszállítási és használati költsége bele van építve az árba. Olyan képekre melyek eladják terméked, megfelelő eszközökre van szükség a tudás mellett. Kérheted képeid logózását is, ehhez PNG formátumban a fotózás után küld el a logód és a kész képek exportálásánál belesütöm a képed be. Így biztosabb lehetsz benne, hogy kevesebben próbálják meg felhasználni a képeid.

A fent említett árak tájékoztató jellegűek. Mivel miden termékfotózás más és más ezért konkrét árat csak egy telefonbeszélgetés vagy email váltás után tudok adni. Esetleg egy személyes találkozóra és ingyenes próbafotózásra is szükség lehet. Amennyiben nagy termékekről van szó (1.5m szélességnél nagyobb).

Amennyiben tetszenek a képek jobb oldalon. Kérj ajánlatot minél hamarabb, hogy biztosan beleférj naptárunkba. Hetente maximum 1 ügyféllel dolgozunk együtt.
Minőség biztosítás miatt! 

Extra szolgáltatások

  • Termék körül vágása: 900 Ft/ db
  • Asszisztens: 6000 Ft/ óra (Nagyobb projektek esetén a gyorsabb munka miatt szükséges lehet egy szakavatott segítő)

Drágának találod?

Olvasd el a termékfortózás házilag című cikkünket melyben megosztom a termékfotózás alapjait és pár termékfotózás tippet, ha magad csinálnád. Kattintsd a gombra.

Garanciát vállalok munkámra!

Csak akkor fizetsz, ha tetszenek a képek

Miután elküldtem a letöltési linket 48 órád van eldönteni, hogy használni fogod a képeket vagy sem. Amennyiben nem tudod felhasználni a fotókat sehol, vagy egyszerűen nem a te ízlésed. Akkor küldj egy emailt, hogy köszönöm de nem kérem a képeket. Így nem állítom ki a számlát. Viszont ebben az esetben is fenállnak a pénzvisszafizetési garanciában foglaltak. További részletekért kattints ide…

100% -os Pénzviszzafizetési garancia

Ha a fotók, amiket tőlem kaptál nem felelnek meg az ízlésednek. Akkor meg köszönöm a közös munkát és vissza utalom a teljes összeget.

Ebben az esetben viszont nem használhatod fel a képeket sehol. Miért tennéd ha úgy sem tetszenek, igaz?

Fontos tudni való, hogy a képek felhasználásának jogát a szolgáltatás kifizetésével váltod meg. Ha ennek ellenére használod az már szerzői jogot sért.

További részletek a garanciáról.

Rólam Mondták

Bodor Dávid

 

“Nagyon tetszik az elkészült fotók minősége, minden kérésemet teljesítették, nagyon rugalmasak voltak. Bátran ajánlom!

Nofretiti Henna Szalon

“Köszönjük a profi munkát! Szuper jó fotók készültek. Jó hangulatban telt a napunk 😀 Csak ajánlani tudom!”

Gyakran Ismételt kérdések

Hogyan kapom meg a képeket?

Saját Google Drive fiókomon biztosítok számodra egy privát mappát, ahonnan a fotózás után 2 hétig letölthetted a képeket. Így kényelmesen és biztonságosan tudsz hozzá jutni képeidhez. A két hét letelte után, már nem találod meg a képeid, küldj egy emailt és újra elérhetővé teszem számodra. Ha nem soktál használni ilyen felhő alapú megoldásokat akkor természetesen pendrive-on is áttudom adni a képeket, ekkor a pendrive költsége téged terhel.

Mikor kapom meg a képeket?

Mivel egyszerre 1 ügyféllel foglalkozok, így általában 4 nap-on belül áttudom adni a kész képeket. Amennyiben 200 képnél kevesebb végső mennyiségnél van. Ha ennél több akkor a fotózás végeztével egyeztetünk, hogy mikorra tudom elkészíteni. Ha nagyon sürgősek a képek akkor prioritásba rendezve kezdtem feldolgozni, hogy te is tudj haladni a projekteddel.

Mennyibe kerül a fotózás?

Mivel minden esemény, termék, étel, helység, más és más így nincs két egyforma árajánlat sem. Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek. Ha pl. számodra 1000 termékfotóra van szükséged, ami bőven 50 munka óra felett van akkor tudok engedni az óradíjból. Tekints úgy a fotózás költségére, mint egy befektetésre a vállalkozásodba. Ez az eszköz, amivel megtudod mutatni vásárlóidnak, milyen csodás termékeket készítesz, vagy milyen szuper lett az új menü. Segít eladni a terméked.

Mikor fizetek?

Előre sosem veszek el pénzt, mindig teljesítés után állítom ki a számlát és utána 8 napod van megtéríteni a fotózás összegét. Természetesen, ha mégsem felelnek meg a képek számodra, akkor csak írd meg egy e-mailben és akkor nem kell kifizetned. Ekkor viszont nem is használhatod fel a képeket. Bár, ha amúgy sem tetszettek miért tennéd, Igaz? 😉

Hol használhatom fel a képeket?

Fotózás előtt egyeztetünk, hogy milyen médiára szeretnéd használni a fotókat (online vagy nyomdai esetleg mindkettő) a szerződésben ezekre a médiákra adok felhasználási jogot, illetve a képeket is ennek megfelelően fogom kidolgozni, ha mindkettő médiára kéred akkor 2 féle felbontást kapsz, hogy ne legyen már vele dolgod.

Milyen felbontású képeket kapok?

Online felhasználásra 72 dpi-s felbontású png vagy jpg képet szoktam kidolgozni. A méreteit pedig az általad megadott helynek megfelelően, facebook, instagram, wordpress webshop. Így neked már csak felkell töltenéd a megfelelő helyre.

Nyomdai felhasználás esetén 300 dpi-s tiff kiterjesztést szoktam átadni, ezzel bármelyik nyomda tud dolgozni, mivel hatalmas adat mennyiség fér el benne. Így biztos lehetsz a tökéletes minőségben.

Ki vagy én ?

Engedd meg, hogy röviden összegezzem eddigi történetem.

Üdvözöllek, Kriczki Norbert vagyok.

Engedd meg, hogy megosszam veled röviden, hogy lettem fényképész.

Lassan 5 éve foglalkozom napi szinten fényképészettel. Szakács szakmámnak hála kijutottam egy csöppnyi szigetre. A sziget szépsége és unalmas csöndje vett rá, hogy beszerezzem első komolyabb fényképezőgépem. Mint a legtöbb kezdő fényképész tájfotózással kezdtem. Ez után jött az ételfotózás ekkor új láng gyúlt bennem. A régi kedves szakmámat és akkori újdonsült hobbimat kombinálhatom.

Ekkor jöttem rá, hogy nekem fényképészettel kell foglalkozzak. Ami közös a két szakmában, hogy mind kettő örömteli alkotás és mind kettő örömet okoz az embereknek, ha JÓL CSINÁLJÁK!

Miután megvolt az elhivatottság, elkezdem tudatosan tanulni a fotográfiát iskolában és magamtól is. Több témában kipróbáltam magam, de az ételfotózás mindig megmaradt az örökös kedvencnek.

Közel két éve már profi fotósként teszem a dolgom. Hiszen munkának nem lehet azt nevezni amit szeret az ember. Ez idő alatt találam hozzám hasonlóan elhivatott társakra akikkel együtt tudunk dolgozni, projektről projektre.

Ajánlom figyelmedbe a portfólióm megnézését.

Legyen szép napod!

Lépj kapcsolatba Velem!

Minőségbiztosítás miat csak 1 ügyfélel foglalkozunk naponta.

Vezető fotós

Kriczki Norbert

Telefonszám

+36706227576

Email cím

info@marketingphoto.hu