Rendezvény fotózás árak

Felejtsd el a sablonos fotókat, amik csak egyszerűen dokumentálják a rendezvényeket.

Szeretnéd, ha az eseményeid igazi élményt nyújtanának a résztvevőknek? Engedd, hogy az én lencséimen keresztül legyenek meg örökítve azokat a pillanatokat, amelyekre még hosszú idő múltán is emlékezni fognak, ha legközelebb meglátják egyik marketing kommunikációtokban.

Mint szabadúszó fotós, a célom mindig az, hogy igazán különleges pillanatokat örökítsek meg, olyanokat, amelyeket máshol nem láthatnál. Rendszeresen fotózok Cegléd város rendezvényein és céges rendezvényeken, mindig azon dolgozom, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el. A későbbi nézők és a megbízók számára. Szeretem, ha könnyű és folyékonyan megy a munka. Sokáig Én magam is dolgoztam rendezvények kivitelezésében, így tudom mennyire fontosak a részletek. Ha rám bízod a rendezvényed fotózását, garantálom, hogy minden értékes pillanatot megörökítek.

Ha szeretnéd, hogy az rendezvényed igazán különleges legyen, keress meg és egyeztessünk a részletekről. Számomra az első hogy használható képeket kapj amikkel a következő rendezvényedre még több látogatót tudsz rávenni, hogy nálad töltse el az idejét. Ha jól végzem a dolgom akkor neked is könnyebb lesz a marketing. Mert csak így leszel elégedett az eredménnyel. Rendezvényfotózásra engem válassz!

Rendezvényfotózás árak előtt jöjjön

Számomra fontos milyen élményt kapsz, olvasd el pár eddigi ügyfelem véleményét.

Kossúth Napok - Cegléd

Egy-egy rendezvénynél rengeteg olyan pillanat adódik, amelyek megadják és megmutatják azoknak az igazi hangulatát. Ezeket a pillanatokat szeretné mindenki elkapni és megőrizni. A Marketingphoto fotósának segítségével a Kossuth Toborzó Ünnepély legszebb és lemeghatározóbb pillanatait teljeskörűen sikerült megörökítenünk és ezzel megőrizni. Biztosak vagyunk benne, hogy még jó pár rendezvényünkön találkozhattok majd vele!

Pátria Takarék

A legjobb döntés volt Norbit választani a Mikulás ünnepségünk fotózására! Maximálisan azt kaptuk, amire számítottunk. Sőt! Még többet is! Hatalmas türelemmel és lelkesedéssel fogadta a gyerekek és a szülők egyéni kéréseit, ugyanakkor fantasztikus pillanatképek is születtek tőle! Lelkiismeretes, kedves, kreatív, korrekt és nem utolsó sorban rendkívül tehetséges fotósnak ismertem meg őt! Egyedi és különleges látásmóddal rendelkezik, fotói magukért beszélnek. Nagyon élveztük vele a közös munkát, jó vele együtt dolgozni! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mint fotós! Norbi! Nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz! Köszönöm a közös munkát, a következő hónapban folytatjuk az ügyféltalálkozó rendezvényünkön!

Duende Tánciskola

A legjobb döntés volt Norbit választani a Mikulás ünnepségünk fotózására! Maximálisan azt kaptuk, amire számítottunk. Sőt! Még többet is! Hatalmas türelemmel és lelkesedéssel fogadta a gyerekek és a szülők egyéni kéréseit, ugyanakkor fantasztikus pillanatképek is születtek tőle! Lelkiismeretes, kedves, kreatív, korrekt és nem utolsó sorban rendkívül tehetséges fotósnak ismertem meg őt! Egyedi és különleges látásmóddal rendelkezik, fotói magukért beszélnek. Nagyon élveztük vele a közös munkát, jó vele együtt dolgozni! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mint fotós! Norbi! Nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz! Köszönöm a közös munkát, a következő hónapban folytatjuk az ügyféltalálkozó rendezvényünkön!

Rendezvényfotózás árak

Ahogy megannyi izgalmas pillanat van egy rendezvényen, pont ezért nem lehet skatujába zárva árazni. Ezért a lent látható ár tájékoztató jellegű. Fontos, hogy csak a matekolást segítő mankó ként van kitéve. Ha pontos árat szeretnél kérj árajánlatot.

Céges és Városi

Rendezvény fotózás árak

Neked való ha...

Céges vagy lakossági rendezvényt szervezel amiről szeretnél úgy izgalmas képekkel kommunikálni, hogy aki kihagyta az sajnálja aki meg ott volt abban jó emlékeket ébresszen.

Képek száma...

Nos, ez attól is függ mennyire sűrű a program és a résztvevők mennyire aktívak. Ököl szabályként azt merem mondani óránként 60-80 Képpel lehet számolni. 

Hogy kapod meg a képeke

Zárt Felhő alapú szolgáltatás használok (Google, OndDrive) így számlázás után kapsz egy linket és már töltheted is le a képeket. Nem kell pendrive-al szórakozni.

Mikor kapod meg a képeke

Ügyelek arra, hogy a rendezvény másnapján már legyen mit posztolnod. Ha külön kéred akkor akár a rendezvény alatt is megoldható. Viszont 3 napon belül biztosan meg lesznek a képeid.

21 000 Ft/óra

Extra szolgáltatások

  • Másod fotós: 9000 Ft/ óra
  • Másod fotós több napos rendezvényre: 6000 Ft/ óra
  • Menetközben feldolgozás: 1500 Ft/ óra
    • + Másod fotós szükséges hozzá, hogy mindig legyen valaki a terepen.
  • Hordozható stúdió portré fotózáshoz: 25.000 Ft

Garanciát vállalok munkámra!

Csak akkor fizetsz, ha tetszenek a képek

Miután elküldtük a letöltési linket 48 órád van eldönteni, hogy használni fogod a képeket vagy sem. Amennyiben nem tudod felhasználni a fotókat sehol, vagy egyszerűen nem a te ízlésed. Akkor küldj egy emilt, hogy köszönöm de nem kérem a képeket. Így nem állítjuk ki a számlát. Viszont ebben az esetben is fenállnak a pénzvisszafizetési garanciában foglaltak. További részletekért kattints ide…

100% -os Pénzviszzafizetési garancia

Ha a fotók, amiket tőlünk kaptál nem felelnek meg az ízlésednek. Akkor meg köszönöm a közös munkát és vissza utalom a teljes összeget. További részletek a garanciáról.

Gyakran Ismételt kérdések

Hogyan kapom meg a képeket?

Saját Google Drive fiókomon biztosítok számodra egy privát mappát, ahonnan a fotózás után 2 hétig letölthetted a képeket. Így kényelmesen és biztonságosan tudsz hozzá jutni képeidhez. A két hét letelte után, már nem találod meg a képeid, küldj egy emailt és újra elérhetővé teszem számodra. Ha nem soktál használni ilyen felhő alapú megoldásokat akkor természetesen pendrive-on is áttudom adni a képeket, ekkor a pendrive költsége téged terhel.

Mikor kapom meg a képeket?

Mivel egyszerre 1 ügyféllel foglalkozok, így általában 4 nap-on belül áttudom adni a kész képeket. Amennyiben 200 képnél kevesebb végső mennyiségnél van. Ha ennél több akkor a fotózás végeztével egyeztetünk, hogy mikorra tudom elkészíteni. Ha nagyon sürgősek a képek akkor prioritásba rendezve kezdtem feldolgozni, hogy te is tudj haladni a projekteddel.

Mennyibe kerül a fotózás?

Mivel minden esemény, termék, étel, helység, más és más így nincs két egyforma árajánlat sem. Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek. Ha pl. számodra 1000 termékfotóra van szükséged, ami bőven 50 munka óra felett van akkor tudok engedni az óradíjból. Tekints úgy a fotózás költségére, mint egy befektetésre a vállalkozásodba. Ez az eszköz, amivel megtudod mutatni vásárlóidnak, milyen csodás termékeket készítesz, vagy milyen szuper lett az új menü. Segít eladni a terméked.

Mikor fizetek?

Előre sosem veszek el pénzt, mindig teljesítés után állítom ki a számlát és utána 8 napod van megtéríteni a fotózás összegét. Természetesen, ha mégsem felelnek meg a képek számodra, akkor csak írd meg egy e-mailben és akkor nem kell kifizetned. Ekkor viszont nem is használhatod fel a képeket. Bár, ha amúgy sem tetszettek miért tennéd, Igaz? 😉

Hol használhatom fel a képeket?

Fotózás előtt egyeztetünk, hogy milyen médiára szeretnéd használni a fotókat (online vagy nyomdai esetleg mindkettő) a szerződésben ezekre a médiákra adok felhasználási jogot, illetve a képeket is ennek megfelelően fogom kidolgozni, ha mindkettő médiára kéred akkor 2 féle felbontást kapsz, hogy ne legyen már vele dolgod.

Milyen felbontású képeket kapok?

Online felhasználásra 72 dpi-s felbontású png vagy jpg képet szoktam kidolgozni. A méreteit pedig az általad megadott helynek megfelelően, facebook, instagram, wordpress webshop. Így neked már csak felkell töltenéd a megfelelő helyre.

Nyomdai felhasználás esetén 300 dpi-s tiff kiterjesztést szoktam átadni, ezzel bármelyik nyomda tud dolgozni, mivel hatalmas adat mennyiség fér el benne. Így biztos lehetsz a tökéletes minőségben.

Rendezvényfotózást vállalok

Rendezvényfotózást a következő városokban és környékén vállalok.

Budapest, Cegléd, Gyál, Gyömrő, Jászberény, Kecskemét, Lajosmizse, Monor, Nagykőrös, Szolnok, Üllő, Vecsés

Röviden gyorsaságot és kényelmet.
Hosszabban olvasd, el ezt hogyan biztosítjuk.

Egy igazán rövid történet.
Képzeld el, hogy egy nagyobb szabású rendezvényt tartasz. Mondjuk egy ügyféltalálkozót az ott készült fotókat két hét elteltével megkaptod meg DVD-n a rendezvény fotóstól.
Emelett még a reakciód a képekre: Hogy, egyáltalán nem ilyen fotókra számítottál. Mire a módosított fotókra ugyanakkor újabb 2 hete kell várnod. Neked erre van időd?

Szerintem nincs!

Gyorsaságról

Manapság már órákban és napokban gondolkozunk egy projekt befejezését illetően.
Mivel még ezer más dolgunk van, nincs időnk várni, valamint nagyon kiborít, ha valaki feltart minket a lassú munkatempójával.

A fotózásban manapság már nem csak a fényképezőgépek gyorsabbak, de a fotók feldolgozásának folyamata is.

Ne fogadd el a 2 hetes határidőt, amiket még a
80-as években állítottak fel! Ma már akár egy rendezvényről készült nyers felvételeket 48 órán belül felhasználhatóvá lehet tenni.

Ehhez természetesen olyan fotós kell, akinek
minden eszköze és tudás megvan.

Használd ki a modern világ előnyeit. Manapság dvd-t, használni olyan, mint Trabanttal mennél ki a Hungaroringre versenyezni. Lassú! Megsúgom lassan a pendrive is erre a sorsra jut. A felhő szolgáltatások, biztonságosak és gyorsak. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert Magyarországon az internet sebessége benne van a TOP 5-ben a világon. Akkor miért ne használnák ki ezt mi is.

A munkafolyamat végén, amivel az ügyfelek anyagait feldolgozom  a Google Drive-ra feltöltés szerepel. Így a legkényelmesebben és leggyorsabban elérhetővé téve a fotókat. Az esetleges utólagos módosítások is könnyel cserélhetők ezzel a módszerrel. Emellett a rossz anyagokkal teletömött DVD kidobásával is kevesebb a szemét. WIN-WIN!

A letöltés után még 2 hétig megőrzöm az anyagod a Googel Drive-ban. Ha esetleg nem tudod azonnal letölteni. Viszont offline akár 2 évre visszamenőleg is előtudom szedni a képeket és újra letölthetővé teszem azokat.

Kényelemről

A gyorsaság hiánya mellett másik probléma, hogy nem a képek nem a felhasználási platformra vannak optimalizálva. Tehát, ha nyomdai anyagra megy a fotó, akkor bizony arra kell kidolgozni a képet, ha Facebookra lesz feltöltve, akkor oda teljesen más felbontás szükséges. Erre szerencsére egyre többen fordítanak figyelmet.

 

Lehet már veled előfordult, hogy a Facebookra feltöltött fotóid, messze álltak attól, amit előtte a számítógéped monitorán láttál. Pixeles és fura színek jelentek meg a fotón. Ez azért van, mert túlságosan össze tömörítette az fotót amit feltöltöttél.

Ennek a legfőbb oka, hogy a fotó felbontása túl nagy volt a facebook rendszeréhez. Erre a legjobb orvosság, ha direkt facebookra optimalizált képeket töltesz fel.

Mit is jelent ez pontosan?
Egyszerűen arra a felbontásra van kidolgozva a fotó amit a facebook megkövetel. Így nem fog rajta tömöríteni és rontani.

Ez igaz a nyomdai anyagokra is. Mert egy kis felbontású fotót nem lehet szépen kinyomtatni. Egyszerűen homályos lesz.

A tőlem kapott fotókat ezért mindig az általad kért felbontásban adom át.

Utómunkáért már nem fizetsz.

Nem hiszek abban, hogy a kidolgozásért plusz költséget kéne róni a megbízómra.

Mivel egy fotó csak azután lesz felhasználható, ha utómunkázzák. Félmunkáért nem kérhetek pénzt.

Filozófiám, ha már elkészült a felvétel, és abban van, potenciál akkor azt fejezzük be és adjuk át.

Nem tartok vissza felhasználható fotókat, több bevételért cserébe.

Viszont, nyers fotókat nem adok ki semmilyen formában.

Rendezvényfotózás áraim rendezvényszervezők számára

Nagyszerű rendezvényed legyen a referenciád, hogy a jövőben még több megbízást kapj. Kérj egyedi ajánlatot, amivel még jobban járhatsz.

Rendezvényfotózás áraim cégek számára

Külön kialakított ajánlatunk van azon cégek számára, akik rövidebb rendezvényeket szerveznek. Természetesen minden előbb felsorolt előnnyel.

Ügyféltalálkozókat, céges partykat vagy egy nagyobb konferenciát szervezel? Szeretnéd, ha a sikeres rendezvényed legjobb pillanatai már akár másnap felhasználható legyen. Akkor ez a csomag neked lett kitalálva.

Rendezvényfotózás áraim kulturális rendezvények számára

Egész tömegeket megmozgató rendezvényeket a legfontosabb megörökíteni. Hangulatképek tucatjait lehet készíteni egy ilyen rendezvényen. Amiket felhasználhatsz a kommunikációban, folyamatosan. Mivel akár menteközben már meg lehetnek a képek.

Így neked már csak posztolnod kell!