SUMMER SALE
Ételfotózás
Időpontfoglalás

Húzd ide a kurzort és színes lesz….

Végre van egy kiváló főszakácsod aki olyan ételeket készít, hogy vendégidet már a tállalás elvarázsolja azontúl, még egy ízorgiát is kapnak a tányérjukra.

A legjobb amit tehetsz, hogy ezeket az ételkölteményeket megmutatod a nagyvilágnak, pár extravagáns, ízléses, színes, szagos fotón. Gondolom már NEKED is eszébe jutott ez az ötlet és körbenéztél a piacon esetleg kértél ajánlatot több fotóstól is.

Ha mindegyik egy kissebb falu költségvetésével vetekvő számlát szeretett volna kiállítani.
Akkor most figyelj mert ez NEKED szól.

 

A még rosszabb eset, hogy magad ugrasz neki a feladatnak egy telefonnal és persze semmi használhatót nem tudsz készíteni.

Nos, ha nem szeretnél több időt és pénzt pocsékolni mindenféle fölösleges körökre, akkor lentebb elárulom a megoldást.

Bármilyen meglepő lesz, egyet tudok tanácsolni.
Fordíts figyelmed az ételekre, a fotókat meg bízd rám. Bárhol felhasználható fotókat kapsz kockázatmentesen.
Olvassa tovább és elárulom hogyan.

Gondolj bele kérlek abba, hogy hány ember keresgél ebben a pillantban is a különböző étterem listázó és netes házhozszállítós appokon. Ahol semmi más nem ad csak a kép vagy rosszabb esetben az ár. 

Tedd fel magadnak a kérdést…

  • Hányan láthatják a mostani képeit?
  • Mit érezhetnek a képek láttán?
  • Milyen benyomásuk alakul ki rólad?
  • Meg mered mutatni a képeid random járókelőknek?

A kérdéseket lehetne sorolni napestig. Kicsit játsz el a gondolattal, hogy…

2 lehetőséged van!

DIY megoldás:

Jöhet a jól ismert majd ÉN megcsinálom magamnak gondolat. Elő a telefon pár óra youtube videózás és már kisújból megy a telós ételfotózás. Teljesen jó lesz az, gondolhatod! Talán akkor, ha olyan tehetség szunnyadt benned, hogy a világ top fotósai is meghajolnának előtted.

Te is beláthatod, hogy ennek kevés az esélye. Ahoz, hogy képeid elérjék a kívánt hatást átfogó tudás és gyakorlás kell.

Szóval jöhet a másik megoldás.

Kényelmes megoldás:

Megbízol engem aki a hivatásának érzi, hogy szép és ínycsiklandó képeket adjon neked. Láttad fentebb a képeim?  Tetszettek? Megkívántad az ételeket róluk?

Ha igen akkor nincs más dolgod mint élni az ajánlattal!
Persze ehhez be kell fektess egy kis pénzt, de időt nem!
Ami manapság sokkal értékesebb mint pár 10.000 Ft.

Rólunk mondták

“Őszi étlap befotózásában dolgoztunk együtt a Markegtingphoto csapattal. Minden elképzelésemet viszont láttam a fotókon, életteli teli színek, jól átgondolt ötletekkel, ahogy kell!

Köszönjük“

Miért ennyi? – Gondolhatod, teljesen jogosan. Ez egy kompromisszumos ár. Segíteni szeretnénk viszont nekünk is vannak működési költségeink. Ez az összeg fedezi a felszerelés ammortizációját. Ezt nem tudjuk elengedni egy közel 3.000.000 Ft-os felszerelési  érték mellett.
Ezt gondolom megérted.

Az ajánlat 2019 április 30-ig él és összesen csak 15 vendéglátóhelyet tudunk kiszolgálni az ajánlat időtartalma alatt.

A mennyiségi korlátra a minőségi kiszolgálás miatt van szükség. Egy nap egy vendéglátóhellyel foglalkozunk, így garantálva teljes figyelmet.

Te döntesz, hogy hozzád menjen fotósunk vagy a többi 500 versenytársad közül mást segítsük fotóinkkal.

Ajánlat lezárúl

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Garanciát vállalok munkámra!

Csak akkor fizetsz, ha tetszenek a képek

Miután elküldtem a letöltési linket 48 órád van eldönteni, hogy használni fogod a képeket vagy sem. Amennyiben nem tudod felhasználni a fotókat sehol, vagy egyszerűen nem a te ízlésed. Akkor küldj egy emailt, hogy köszönöm de nem kérem a képeket. Így nem állítom ki a számlát. Viszont ebben az esetben is fenállnak a pénzvisszafizetési garanciában foglaltak. További részletekért kattints ide…

100% -os Pénzviszzafizetési garancia

Ha a fotók, amiket tőlem kaptál nem felelnek meg az ízlésednek. Akkor meg köszönöm a közös munkát és vissza utalom a teljes összeget.

Ebben az esetben viszont nem használhatod fel a képeket sehol. Miért tennéd ha úgy sem tetszenek, igaz?

Fontos tudni való, hogy a képek felhasználásának jogát a szolgáltatás kifizetésével váltod meg. Ha ennek ellenére használod az már szerzői jogot sért.

További részletek a garanciáról.

Gyakran Ismételt kérdések

Hogyan kapom meg a képeket?

Saját Google Drive fiókomon biztosítok számodra egy privát mappát, ahonnan a fotózás után 2 hétig letölthetted a képeket. Így kényelmesen és biztonságosan tudsz hozzá jutni képeidhez. A két hét letelte után, már nem találod meg a képeid, küldj egy emailt és újra elérhetővé teszem számodra. Ha nem soktál használni ilyen felhő alapú megoldásokat akkor természetesen pendrive-on is áttudom adni a képeket, ekkor a pendrive költsége téged terhel.

Mikor kapom meg a képeket?

Mivel egyszerre 1 ügyféllel foglalkozok, így általában 4 nap-on belül áttudom adni a kész képeket. Amennyiben 200 képnél kevesebb végső mennyiségnél van. Ha ennél több akkor a fotózás végeztével egyeztetünk, hogy mikorra tudom elkészíteni. Ha nagyon sürgősek a képek akkor prioritásba rendezve kezdtem feldolgozni, hogy te is tudj haladni a projekteddel.

Mennyibe kerül a fotózás?

Mivel minden esemény, termék, étel, helység, más és más így nincs két egyforma árajánlat sem. Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek. Ha pl. számodra 1000 termékfotóra van szükséged, ami bőven 50 munka óra felett van akkor tudok engedni az óradíjból. Tekints úgy a fotózás költségére, mint egy befektetésre a vállalkozásodba. Ez az eszköz, amivel megtudod mutatni vásárlóidnak, milyen csodás termékeket készítesz, vagy milyen szuper lett az új menü. Segít eladni a terméked.

Mikor fizetek?

Előre sosem veszek el pénzt, mindig teljesítés után állítom ki a számlát és utána 8 napod van megtéríteni a fotózás összegét. Természetesen, ha mégsem felelnek meg a képek számodra, akkor csak írd meg egy e-mailben és akkor nem kell kifizetned. Ekkor viszont nem is használhatod fel a képeket. Bár, ha amúgy sem tetszettek miért tennéd, Igaz? 😉

Hol használhatom fel a képeket?

Fotózás előtt egyeztetünk, hogy milyen médiára szeretnéd használni a fotókat (online vagy nyomdai esetleg mindkettő) a szerződésben ezekre a médiákra adok felhasználási jogot, illetve a képeket is ennek megfelelően fogom kidolgozni, ha mindkettő médiára kéred akkor 2 féle felbontást kapsz, hogy ne legyen már vele dolgod.

Milyen felbontású képeket kapok?

Online felhasználásra 72 dpi-s felbontású png vagy jpg képet szoktam kidolgozni. A méreteit pedig az általad megadott helynek megfelelően, facebook, instagram, wordpress webshop. Így neked már csak felkell töltenéd a megfelelő helyre.

Nyomdai felhasználás esetén 300 dpi-s tiff kiterjesztést szoktam átadni, ezzel bármelyik nyomda tud dolgozni, mivel hatalmas adat mennyiség fér el benne. Így biztos lehetsz a tökéletes minőségben.

Annyit kell tenned, hogy lefoglalod még most a neked megfelelő napot.

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar