Üdvözöllek, Kriczki Norbert vagyok. Engedd meg, hogy megosszam veled röviden, hogy lettem fényképész.

2016 óta foglalkozom napi szinten fényképészettel. Szakács szakmámnak hála kijutottam egy csöppnyi szigetre. A sziget szépsége és unalmas csöndje vett rá, hogy beszerezzem első komolyabb fényképezőgépem. Mint a legtöbb kezdő fényképész tájfotózással kezdtem. Ez után jött az ételfotózás. Ekkor új láng gyúlt bennem! A régi kedves szakmámat és akkori újdonsült hobbimat kombinálhatom.

Ekkor jöttem rá, hogy nekem fényképészettel kell foglalkozzak. Ami közös a két szakmában, hogy mind kettő örömteli alkotás és mind kettő örömet okoz az embereknek, ha JÓL CSINÁLJA!

Miután megvolt az elhivatottság, elkezdem tudatosan tanulni a fényképészetet iskolában és magamtól is. Több témában kipróbáltam magam, de az ételfotózás mindig megmaradt az örökös kedvencnek. E mellé társult később a termék és reklám fotózás.

2019 óta már profi fotósként teszem a dolgom. Hiszen munkának nem lehet azt nevezni amit szeret az ember. Ez idő alatt találam hozzám hasonlóan elhivatott társakra akikkel együtt tudunk dolgozni, projektről projektre.

Ajánlom figyelmedbe a portfólióm megnézését.

Legyen szép napod!