Próbafotózás

Sikerült találnod, egy kiváló főszakácsot aki olyan ételeket készít, hogy vendégidet már a tállalás elvarázsolja azontúl, még egy ízorgiát is kapnak a tányérjukra.
A legjobb amit tehetsz, hogy ezeket az ételkölteményeket megmutatod a nagyvilágnak, pár extravagáns, ízléses, színes, szagos fotón. Gondolom már neked is eszedbe jutott ez az ötlet és kértél ajánlatot több fotóstól is. Ha mindegyik egy kissebb falu költségvetésével vetekvő számlát szeretett volna kiállítani neked. Akkor most figyelj mert ez most neked szól.

 

A még rosszabb eset, hogy te ugrottál neki a feladatnak a telefonoddal és persze semmi használhatót nem tudtál készíteni. Nos, ha te sem szeretnél több időt és pénzt pocsékolni mindenféle fölösleges körökre, akkor lentebb elárulom a megoldást.

Bármilyen meglepő lesz, egyet tudok tanácsolni.
Fordítsd a figyelmed a vezetésre, a fotókat meg bízd ránk. Bárhol felhasználható fotókat kapsz kockázatmentesen.
Olvass tovább és megtudod hogyan.

Húzd ide a kurzort és színes lesz….

Rossz hírrel kell, hogy kezdjem, amit te is érzel legbelül, még is álltatod magad. A nemtörődömséggel súlyos árat kell majd fizetned. Gondolj bele egy pillanatra, mennyi ember keresgél a különböző szálláshely ajánlós oldalakon naponta.

  • Hányan láthatják a mostani képeidet?
  • Mit érezhetnek a képek láttán?
  • Milyen benyomásuk alakul ki rólad?
  • Kérdezd meg néhány objektív ismerősödet róluk!

A kérdéseket lehetne sorolni napestig. Kicsit játszunk el a gondolattal, hogy…

Megelégelted a 6 számjegyes ajánlatokat és úgy vagy vele, hogy meg csinálod magadnak. Felütöd a Youtube-ot és gyors talpalót veszel a telefonos fotózásból. Hatalmas felbátorodásból fakadóan, végig kattintgatsz minden szobát. Eltelve az új tudástól és elborulva a lilaködtől feltöltöd őket a netre, hogy még az is lássa, aki a világ másik végén él. Telnek a napok, egyre több a negatív komment a képek alatt. Ami még rosszabb, hogy még az eddigi foglalási mennyiség is apadni kezd. Egy fejlövéssel egyenértékű, ha előveszed a telefonod, és fotózol még több képet. Az eddigi képekkel, már így is kicsontoztad a látogatók foglalási kedvét, ne ronts a helyzeten.

Úgy gondolod, hogy felfogadni egy fotóst és megfizetni a tudását kockázatos, mert volt már fotóssal rossz tapasztalod és csak kidobott pénznek érzet az egészet. Nos, az is kidobott pénz, ha online hirdetéseidben ugyan azokat a stock ételfotókat használod mint a konkurenciád és nem tudsz kitűnni közűlük. Engedd meg, hogy bemutassam neked az Aquarell Hotel-t. Régi ügyfeleink és újra minket kértek fel, hogy az őszi menüjükhöz készítsük el az ételfotóikat. A fotózás célja, olyan fotók elkészítése volt amiket később az online
kampányaikban tudnak használni. Ezt a pár kedves sort küldték az utalás mellé.

Rólunk mondták

“Őszi étlap befotózásában dolgoztunk együtt a Markegtingphoto csapattal. Minden elképzelésemet viszont láttam a fotókon, életteli teli színek, jól átgondolt ötletekkel, ahogy kell!

Köszönjük“

Csak akkor fizetsz, ha tetszenek a képek

Miután elküldtük a letöltési linket 48 órád van eldönteni, hogy használni fogod a képeket vagy sem. Amennyiben nem tudod felhasználni a fotókat sehol, vagy egyszerűen nem a te ízlésed. Akkor küldj egy emilt, hogy köszönöm de nem kérem a képeket. Így nem állítjuk ki a számlát. Viszont ebben az esetben is fenállnak a pénzvisszafizetési garanciában foglaltak. További részletekért kattints ide…

100% -os Pénzviszzafizetési garancia

Ha a fotók, amiket tőlünk kaptál nem felelnek meg az ízlésednek. Akkor meg köszönöm a közös munkát és vissza utalom a teljes összeget. További részletek a garanciáról.

Ajánlatunkban próbáld ki, hogy mennyire tudunk együtt dolgozni.

Amit kapsz:

  • Kiszállási díj nélkül (csak Pest megyében és Budapesten)
  • 3 utómunkázott bármilyen felületen használható fotót kapsz
  • 3 felbontásban külön Facebookra, Instagramra és nagyfelbontásban, hogy akár óriásplakátra is tehesd a tőlünk kapott képeid.
  • Egy csekély 24.900 forintos összegért.

Miért csak ennyi? – Gondolhatod, teljesen jogosan. Ez egy kompromisszumos ár. Segíteni szeretnénk viszont nekünk is vannak működési költségeink. Ez az összeg fedezi a felszerelés ammortizációját. Ezt nem tudjuk elengedni egy közel 3.000.000 Ft-os felszerelési  érték mellett.
Ezt gondolom megérted.

Ahogy fentebb láthattad, ugyanúgy él a 100% -os pénz visszafizetési garanciánk, mint egy teljes fotózásra. Így, ha mégsem lennél elégedett a képekkel, nem veszítettél semmit.

Hogy miért próbafotózás? 
Célunk a tartós kapcsolatok kialkítása. Így először lehetőséget adunk, hogy kipróbáld fotós szolgáltatásunk. Erre 3 fotó bőségesen elég, ha ennyivel nem tudunk meggyőzni akkor a 100.000 forintos ételfotózás is csalódást okozna. Viszont, ha tetszik amit kapsz a későbbiekben már a teljes szolgáltatásunkat igénybe tudd venni nyugodt szívvel.

Annyit kell tenned, hogy lefoglalod még most a neked megfelelő napot.

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar